Skolgård Stora Essingen Stockholm9 Case Image

Ort

Stockholm

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2022

Ninjautmaningar på skola med internationell profil

Till skolgården på Nordic International School på Stora Essingen i Stockholm önskades något nyskapande. Genom bra samverkan med beställaren kunde vi tillsammans bolla idéer, dela med oss av vår gedigna erfarenhet och möta de önskemål som fanns.

Här skapades en unik och inbjudande skolgård som är full av rörelse. Med den fantastiska utsikten över Mälaren i bakgrunden finns här nu både aktiva områden och lugnare platser för återhämtning mellan lektionerna.

Skolgård Stora Essingen Stockholm1 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm3 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm6 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm5 Case Image
Under de många år som jag varit på Tress har jag sett en fantastisk utveckling kring hur vi tillsammans med kunder förbättrar utemiljön. Balans, motorik och fysisk aktivitet står i centrum för allt vi gör.

Projektsäljare

Jens Lindahl

Telefon: 070-772 59 80

E-mail: jl@tress.se

Samverkan med erfarenhet

Samverkan med erfarenhet

Genom samverkan mellan beställaren och Tress skapades en helt ny skolgård där det nu finns pulshöjande utmaningar för alla elever från årskurs 4 till 9.

Varierande aktivitet på speciell yta

Varierande aktivitet på speciell yta

Det var en härlig utmaning att försöka få plats med så mycket varierande aktivitet som möjligt på denna lite speciellt formade yta. Detta är en återkommande kund som vi hjälpt med ett flertal lyckade skolprojekt.

Extra spännande idrottslektioner

Extra spännande idrottslektioner

Eleverna få nu möjlighet att aktivera sig i klätternätet, hinderbanan och klätterstenen. Idrottslärarna kan hålla riktigt roliga och spännande idrottslektioner.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.