MD Gävle1 Content Image

Ort

Gävle

Produktkategori

Område

Bostadsområde

Byggår

2023

Släktträff på innergård i Gävle

Innergården på Sjunde Tvärgatan i Gävle fick en ordentlig upprustning sommaren 2023. Den tidigare ganska grå och trista gården förvandlades till en vacker oas av färger, nya planteringar och mysiga ställen att hänga på.

De fina parkmöblerna från Mobilis Design-serierna TUCANA, PHOENIX och DELPHINUS – alla valda i RAL-färgen 1018 Zinc yellow – lyser upp utemiljön och inbjuder de boende att spendera mer tid på innergården.

Udemiljo Boligområde Gävle Case Image1
Udemiljo Boligområde Gävle Case Image2
Udemiljo Boligområde Gävle Case Image5
Udemiljo Boligområde Gävle Case Image6
Jag är väldigt glad av att tillhöra Tress-familjen och att få lära mig nya saker hela tiden. Det bästa med mitt jobb är att jag får följa spännande projekt som ibland börjar med en tråkig grusplan och slutar med en fantastisk lekplats!

Projektsäljare

Jesper Brinley

Telefon: 070-762 57 03

E-mail: jbr@tress.se

Produktfamiljerna träffas

Produktfamiljerna träffas

Från familjen TUCANA valdes stolar, bänkar, soffor och bord samt de viktiga papperskorgarna ut. De två bargrupperna kommer från familjen PHOENIX. Här fick de boende i husen runt omkring en fantastiskt fin umgängesyta med plats för alla i grannskapet.

Filosofera och njuta

Filosofera och njuta

Mitt i all grönska placerades en DELPHINUS Loungebänk för att erbjuda ännu fler platser att njuta på. Perfekt när man vill sitta för sig själv och filosofera en liten stund.

Uppiggande RAL-färg

Uppiggande RAL-färg

Kunden valde den härliga RAL-färgen 1018 Zinc yellow som verkligen piggar upp och lockar ut de boende till sin nya innergård.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!