Skolgård Rättvik5 Case Image

Ort

Rättvik

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2021

Skolgård med Jämtlandsinspirerat motiv

På Nyhedsskolan i Rättvik skapades en fantastisk skolgård med härliga möjligheter till lek, rörelse och aktivitet för barnen. Här finns lekplatser, multiarena, bordtennis, hängmattor och massa fler roligheter anpassade till barnen som går i klass F-5.

Skolgård Rättvik13 Case Image
Skolgård Rättvik8 Case Image
Skolgård Rättvik7 Case Image
Skolgård Rättvik2 Case Image
Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Möter framtidens behov

Möter framtidens behov

Nya Nyhedsskolan i Rättvik stod klar i början av 2021. Här går nu ca 180 barn från F-5. Det blev ett lyft för elever och personal med de nya lokalerna och den nya skolgården.

Jämtlandsmotiv

Jämtlandsmotiv

Skolgården uppmuntrar verkligen till fysik aktivitet, rörelse och lek. Här byttes motivet ut på lekställningen Djungeläventyret till Jämtlandsinspirerad skogsmiljö med granar, björkar, älgar, björnar och vargar.

Helhetsleverans från Tress

Helhetsleverans från Tress

Vi på Tress fick äran att hjälpa till med utrustning till hela skolgården. Från lekställningar, multiarena, bänkar, bord, konstgräs, fallskyddsgummi till linbana, balansbana, bordtennisbord och massor av olika gungor. Vilken härlig skolgård det blev!

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.