Skolgård Umeå8 Case Image

Ort

Umeå

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2021

Aktiv skolgård för alla åldrar

På Hällsboskolan i Umeå har det skapats en attraktiv utemiljö som inspirerar till aktivitet och lek utomhus för barn i alla åldrar.

Skolgård Umeå3 Case Image
Skolgård Umeå7 Case Image
Skolgård Umeå2 Case Image
Skolgård Umeå4 Case Image
Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Aktiviteter för alla åldrar

Aktiviteter för alla åldrar

Skolgården erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Här finns sandbord till de yngsta, möjlighet till bollspel på gagabollplanen för de lite äldre barnen och bordsspel på det nya robusta bänkbordet.

Anpassade ytor

Anpassade ytor

Skolgårdens stora yta har fördelats mellan olika aktiviteter som riktar sig till elever i blandade åldrar. Hinderbanan har sin plats, lekställning, sandbord och gungbräda samsas på samma yta och intill finns basketställningen och gagabollplanen för actionfyllt bollspel.

Balanserande utmaningar

Balanserande utmaningar

Skolgårdens hinderbana har flera spännande moment som utmanar barnens balans och motorik oavsett ålder. Dessutom smälter produkterna in fint i omgivningen med gröna detaljer och vackra träslag som lärk och robinia.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.