Insideout Spontanidrott Park Märsta3 Case Image

Ort

Märsta

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2022

Spontanidrott när den är som mest spontan

Kanonkulleparken i Märsta genomgick en total make over, designad av White Arkitekter, under 2022. Här erbjuds nu rekreation med grillmöjligheter och sittplatser, gång- och cykelvägar, ny lekplats för de yngre barnen samt ett utegym för ungdomar och vuxna. Sist men inte minst färdigställdes den efterlängtade multiarenan InsideOut, som pricken över i:et.

Insideout Spontanidrott Park Märsta1 Case Image
Insideout Spontanidrott Park Märsta4 Case Image
Insideout Spontanidrott Park Märsta2 Case Image
Insideout Spontanidrott Park Märsta7 Case Image
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

InsideOut bjuder in

InsideOut bjuder in

Spontanidrott när den är som mest spontan. Multiarenan InsideOut är en populär mötesplats i mitten av parken för både ungdomar och vuxna som vill röra på sig.

Underhållsfritt & vandalsäkert

Underhållsfritt & vandalsäkert

Arenan är utrustad med basketkorgar och minimål och är redan ett populärt tillhåll för diverse spontanidrott. Allt material är underhållsfritt och vandalsäkert!

Både skoltid & fritid

Både skoltid & fritid

Eftersom parken ligger bredvid en skola passar det perfekt att hålla idrottslektioner här. Fritidsgården kommer också hit och nyttjar området och multiarenan. Perfekt samlingsplats för både sport och socialt umgänge!

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.