Skolgård Västerås 8 Case Image

Ort

Västerås

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2020

Arkitektritad skolgård med myrstack och multiarena

Den attraktiva multiarenan InsideOut och balansbanan Myrstacken föll arkitekten i smaken, när utemiljön på Mälarparksskolan skulle planeras. Tanken med denna skolgård var att kommunen ville skapa en yta för olika åldrar och skapa bra förutsättningar för integrering. Kommunen blev jättenöjda med resultatet och skolgården används flitigt året om.  

Myrstacken och multiarenan lockar barnen både på skoltid och fritid. En härlig aktivitetsplats att hänga på!

Skolgård Västerås 10 Case Image
Skolgård Västerås 7 Case Image
Skolgård Västerås 3 Case Image
Skolgård Västerås 2 Case Image
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

Arkitektritade produkter

Arkitektritade produkter

När Mälarparksskolans skolgård planerades föll arkitekten för den estetiskt tilltalande multiarenan InsideOut och balansbanan Myrstacken. Vackra träslag och tilltalande design i fin harmoni skapade en härligt inbjudande skolgård.

Spontanidrott på skolgården

Spontanidrott på skolgården

Multiarenan InsideOut i vackert lärkträ kan användas av barn i alla åldrar. Här finns möjlighet till både lek, umgänge och spontanidrott, som innebandy, basket och fotboll.

Balans & motorik

Balans & motorik

Balansbanan Myrstacken är en spännande utmaning för alla skolbarnen. Här övas motorik, koncentration och kondition utan att barnen tänker på det. De tänker bara på att komma före kompisen till andra sidan.

Fler härliga bilder på projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.