Utegym Park Karlstad 2 Case Image

Ort

Karlstad

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2023

Trägym eller stålgym - Varför välja?

Varför välja när du kan få precis som du önskar?

På Skutberget i Karlstad var önskemålet att få till en bra blandning av träningsstationer i trä och justerbara träningsmaskiner av stål. Allt för att kunna tillgodose en bredare skara utövare. Oavsett om du vill träna med din egen kroppsvikt som motstånd eller köra styrketräning med vikter, hittar du vad du behöver på Skutberget.

Kombinationen av Street Barbells träningsmaskiner och WoodFit träningsstationer gör detta träningsområde komplett. Här finns också möjlighet att slå sig ner och ta en paus på den rejäla Stocktrappan som även är en tuff träningsstation.

Utegym Park Karlstad 5 Case Image
Utegym Park Karlstad 6 Case Image
Utegym Park Karlstad 7 Case Image
Utegym Park Karlstad 8 Case Image
Utegym Park Karlstad 16 Case Image
Utegym Park Karlstad 12 Case Image
Utegym Park Karlstad 15 Case Image
Utegym Park Karlstad 17 Case Image
Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

Träning för all

Träning för all

Mixen av olika typer av träningsutrustning gör att en bredare skara utövare kan känna sig hemma på detta utegym. Här finns även träningsmaskiner som är tillgänglighetsanpassade. Bara att rulla in i maskinen med rullstolen och sätta igång!

Matchande RAL-färg

Matchande RAL-färg

Den vackra RAL färgen 6001 Emerald Green är verkligen spoton här. Både träningsmaskinerna och ståldetaljerna på träningsstationerna av trä är pulverlackerad i samma RAL-färg. Det gör att de smälter in fint med kringliggande natur. Tänk på våren när allt det gröna slår ut!

Inspirerande träningsmiljö

Inspirerande träningsmiljö

Vilka fina omgivningar! Det finns promenadstråk, bad- och lekplatser och joggingspår i nära anslutning till utegymmet. Här blir man verkligen sugen på en löprunda och sedan ett träningspass på utegymmet! Kanske avsluta med ett dopp?

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.