Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 12 Case Image

Ort

Kil

Produktkategori

Område

Idrottsplats

Byggår

2022

Från asfalt till friskvård - Utegymmet lyfter kommunen!

Från gammal asfaltsyta till livlig mötesplats - Sannerudsvallen fick ett perfekt komplement till fotbollsträningen! Först lades konstgräset på plats ovanpå asfalten. Sedan placerades träningsutrustningen och några bänkar ut. Nu kan alla i kommunen träna fritt här, när som helst och året runt.

Med justerbara träningsmaskiner för styrketräning på alla nivåer och gott om plats för gruppträning, pulserar denna plats av energi. Oavsett om du lyfter din egen kroppsvikt i träningsställningen eller justerar vikterna i maskinerna för en större utmaning, har detta utegym något för alla träningsintresserade!

Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 5 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 3 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 8 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 2 Case Image
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 7 Case Image

När du vill ta en liten paus eller behöver en plats att lägga träningsväskan är denna loungebänk från Mobilis Design ett utmärkt val. Sätt dig ner och ät ditt mellanmål, snacka med lagkompisen och diskutera nästa träningspass. Snart är ni redo att sätta igång igen!

Upptäck DELPHINUS Loungebänk
Utegym Sannerudsvallen Idrottsplats Kil 13 Case Image

TressFit Large är en mångsidig träningsställning som kombinerar snygg design och funktionalitet, perfekt till både nybörjare och mer avancerade användare. Den passar utmärkt i ett rekreationsområde eller som här vid en idrottsplats.

På Sannerudsvallen i Kil är alla träningsmaskinerna, bänkarna och denna TressFit träningsställning pulverlackerade i RAL 5015 Sky Blue. Enhetligt och inbjudande!

Utforska TressFit Träningsställning
Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

Inkluderande utegym

Inkluderande utegym

Här finns träningsutrustning för alla, från övningar med egen kroppsvikt i crossfitställningen till tunga lyft i träningsmaskiner med justerbara vikter. Det går också utmärkt att träna balans, koordination och stretcha efter ett pass.

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Utegymmet designades med tanke på att alla i kommunen ska kunna träna här. Med stora ytor och tillgänglighetsanpassad utrustning kan man komma intill och träna även om man är till exempel rullstolsburen.

Gruppträningar

Gruppträningar

De stora gräsytan ger många möjligheter till gruppaktiviteter, lagträningar och utrymme för större sällskap att träna tillsammans och känna en social gemenskap. Det är ju mycket roligare och mer motiverande att träna i grupp!

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.