Utegym Skola Katrineholm1 Case Image

Ort

Katrineholm

Område

Skola

Byggår

2020

Betydelsefull möjlighetsbana

I Katrineholm ser man inga hinder, bara möjligheter. Är detta då en hinderbana eller en möjlighetsbana? En möjlighet att förbättra folkhälsan är det helt säkert!

Utegym Skola Katrineholm2 Case Image
Utegym Skola Katrineholm4 Case Image
Utegym Skola Katrineholm5 Case Image
Utegym Skola Katrineholm3 Case Image
Utegym Skola Katrineholm6 Case Image

Högsta betyg av gymnastikföreningen

När hinderbanan invigdes fick den högsta betyg av gymnasterna, banan upplevdes både rolig och intressant. Även eleverna på gymnasieskolan välkomnar banan som ett värdefullt komplement till idrottslektionerna.

Utegym Skola Katrineholm 1200Px Case Image

Här har färg och form verkligen fått fritt spelrum!

I anslutning till hinderbanan och utegymmet placerades designade parkmöbler från Mobilis Designs serie DELPHINUS. S-formade bänkar och loungemoduler, pulverlackerade i samma härliga färg som träningsmaskinerna med justerbara vikter. Här finns en orange tråd som genomsyrar hela området.

Jag är otroligt glad att jobba för ett över 120 år gammalt familjeföretag som brinner så otroligt mycket för rörelse! Att alla ska kunna röra på sig är en självklarhet för mig!

Projektsäljare

Johan Lindahl

Telefon: 070-772 51 20

E-mail: jol@tress.se

Godkänd kvalitetsbana

Godkänd kvalitetsbana

Många kommuner bygger egna hinderbanor som inte är godkända. I Katrineholm är säkerhet och hållbarhet viktigt, så här valde man en godkänd hinderbana av högsta kvalitet.

Betydelsefullt komplement

Betydelsefullt komplement

Utegymmet och hinderbanan blev ett viktigt komplement till alla idrottsutövare i området, med badhus, idrottshall, bandyhall, fotbollsarena och Dufveholmsskolan i nära anslutning.

Styrka och kondition

Styrka och kondition

Att kunna träna både styrka och kondition utomhus gör att fler kan komma igång med vardagsmotionen. Området är öppet för alla, både proffs och helt nybörjare. Det är bara att sätta igång, instruktioner finns på varje maskin.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.