Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 6 Case Image

Ort

Mölnlycke

Område

Bostadsområde

Byggår

2022

Lekplatsen där barnen klättrar på väggarna

Härligt belägen lekplats i det nybyggda bostadsområdet i Mölnlycke. Lekplatsen ligger precis bredvid nya Wallenstam Arena och erbjuder många lekupplevelser till alla barn och ungdomar i området. Snurra, hoppa, gunga, klättra och kana allt vad det går! 

Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 9 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 1 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 15 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölnlycke 5 Case Image
Jag hjälper gärna till att hitta rätt produkter till ert projekt. Design, funktion, hållbarhet och livslängd är de fyra viktigaste ingredienserna i varje projekt. Låt oss tillsammans inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett aktivt liv!

Projektsäljare

Markus Marbrandt

Telefon: 073-525 24 26

E-mail: mar@tress.se

Arkitektritad klättervägg

Arkitektritad klättervägg

Klätterväggen är arkitektritad och speciellt anpassad för just denna plats. Boulder Rocks Bergväggen ger många spännande utmaningar till både unga och äldre klättersugna besökare.

Underhållsfritt fallskyddsgummi

Underhållsfritt fallskyddsgummi

Det underhållsfria fallskyddsgummit New Generation i färgerna sandmix och mossgrönt smälter in riktigt fint i omgivningen.

Parkmöbler från Mobilis Design

Parkmöbler från Mobilis Design

För de som behöver en paus i lekandet eller bara vill sitta och njuta finns här fina parkbänkar utplacerade. Tucana Parkbänk från Mobilis Design är tillverkad av samma träslag som lekutrustningen vilket ger perfekt harmoni.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.