Lekplats Bostadsområde Skövde1 Case Image

Ort

Skövde

Produktkategori

Område

Bostadsområde

Byggår

2019

Lekplatsmix till de yngsta barnen

En BRF i Skövde var i behov av att rusta upp sin lekplats och tog kontakt med vår säljare Johan. Han åkte ut till platsen för att titta, ta mått och börja skissa på en ny lekplats. 

Johan tog fram en 3d-skiss som presenterades för kunden, hur den nya lekplatsen skulle kunna se ut. De ville anpassa lekplatsen för yngre barn i åldern 1-6 år så vi valde lekutrustning därefter. Vi fick till en bra mix för olika typer av lek för mindre barn; en karusell, en fiskebåt och ett lekhus för de första rollekarna, några olika varianter av gungor och en sandlåda för skaparglädjen.

Lekplats Bostadsområde Skövde2 Case Image
Lekplats Bostadsområde Skövde3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Skövde7 Case Image
Lekplats Bostadsområde Skövde4 Case Image

Fin mix för varierad lek

Hej! Passa bollen till mig! Jag hjälper dig med goda råd och tips hela vägen från idé till färdigt projekt.

Projektsäljare

Johan Nilson

Telefon: 070-772 51 19

E-mail: jni@tress.se

Sittplatser för de vuxna

Sittplatser för de vuxna

I direkt anslutning till lekplatsen placerades parkbänkar och bänkbord så att de vuxna får en stunds avkoppling medan barnen leker.

Den viktiga fikan

Den viktiga fikan

Bredvid lekplatsen placerades parkbänkar och bänkbord för både barnen och de vuxna. Här blir det skönt att ta en paus i lekandet och trevligt att sitta och fika tillsammans. Ett perfekt ställe att skaffa sina första kompisar.

 Totalentreprenad – smidigt!

Totalentreprenad – smidigt!

Tress hade totalentreprenad med rivning av gammal utrustning, markarbeten, leverans av lekutrustning, montering och läggning av konstgräs. Vi valde konstgräs som underlag för att få en grön och trevlig yta året runt. Detta projekt var smidigt och enkelt för kunden hela vägen från första kontakten.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.