Lekplats Lindvallen 1 Case Image

Ort

Sälen

Område

Park & Fritid

Byggår

2023

Tripp, trapp, trull – träning och aktivitet till alla åldrar

Under sommaren 2023 anlades den nya lekplatsen i Lindvallen som ett komplement till utegymmet och balansbanan. Lekplatsen döptes till Småkrypens Minigym och har ett spännande djur- och naturtema. Design och idé är skapat av True Stories.

Här är det fullt fokus på träning, balans och rollekar. Tycker du det är läskigt med insekter ska du hålla dig härifrån på natten för då är det småkrypen som tränar här 🕷️

Vi på Tress levererade ett komplett utegym i trä till denna plats under 2021. En perfekt träningsmöjlighet till ungdomarna och de vuxna. Precis intill anlades även en cirkelformad balansbana till de yngre barnen. Nu finns här utmärkta förutsättningar för alla att träna, leka och aktivera sig tillsammans oavsett ålder.

Balansbanan Lindvallen 3 Case Image
Lekplats Lindvallen 3 Case Image
Lekplats Lindvallen 19 Case Image
Utegym Lindvallen 3 Case Image
Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

Lekplats till de yngsta

Lekplats till de yngsta

Lekplatsen inbjuder alla barn att träna som småkrypen. Hoppa som en loppa, glid som en snigel eller snurra som en fluga. Temaleken och rolleken genomsyrar hela lekplatsen och passar utmärkt i denna fina skogsglänta.

Balansbanan aktiverar barnen

Balansbanan aktiverar barnen

Den cirkelformade balansbanan döptes till Djurens gym. Här kan barnen balansera som ett lodjur, klättra som en järv eller krypa som en spindel. Kul att utmana kompisarna och se vem som klarar hela varvet utan att röra mark.

Utegym till ungdomar & vuxna

Utegym till ungdomar & vuxna

Under 2021 anlades utegymmet med sammanlagt 10 olika träningsstationer. Här kan ungdomar och vuxna träna styrka, stretcha och göra övningar med egen kroppsvikt. Utegymmet är tillverkat av lärkträ och passar perfekt in i den härliga skogsmiljön.

Lekplats Lindvallen 2 Case Image

Lekutrustningen och balansbanan har en unik färgsättning för att passa ihop med barnens kompis Valles temafärger. Med mjuka former och mycket trä smälter allt in fint i den härliga naturen runt omkring.

Lekplats Lindvallen 21 Case Image

Här kan hela familjen leka och aktivera sig tillsammans. Utegymmet längst till vänster är perfekt till ungdomarna och de vuxna. Den cirkelformade balansbanan i mitten lockar till sig de äventyrliga barnen och lekplatsen längst till höger passar de yngre upptäckarna bäst.

Tripp - Trapp - Trull

Kom och lek på Småkrypens Minigym

Anta utmaningen på Djurens Gym

Välkommen att träna på utegymmet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.