Parkmöbler Rastplats Gränna 4 L Case Image

Ort

Gränna

Område

Rastplats

Byggår

2023

Ta en aktiv paus på din resa

I Gränna finns en populär rastplats där man gärna stannar och tar en paus på sin resa. Barnen kan göra av med sin överskottsenergi på lekplatsen och föräldrarna kan sträcka ut ryggen i utegymmet. Eller varför inte köra några dips innan färden går vidare?

Under pergolan finns inbjudande möbelgrupper från Mobilis Design, där det är mysigt att slå sig ner och äta lunch eller ta en fika. Wave-bänkarna ger fin överblick över lekplatsen. Perfekt för en kaffepaus.

Det är en hög besöksnivå på denna rastplats som fått sig ett ordentligt ansiktslyft, både invändigt och utvändigt. Det är risk att pausen blir längre än vad man tänkt sig, på denna härliga rastplats.

Lekplats Rastplats Gränna 1 Case Image
Lekplats Rastplats Gränna 5 Case Image
Lekplats Rastplats Gränna 2 Case Image
Lekplats Rastplats Gränna 14 L Case Image

Inbjudande parkmöbler för härliga fikapauser!

Drönarbild Rastplats Gränna Case Image

I Gränna kan du ta en välbehövlig paus på din bilresa. Här kan barnen rasta av sig i lekställningen och på balansbanan. Du kan sträcka ut ryggen och köra några dips för att få igång blodcirkulationen. Och sedan kan ni slå er ner vid de fina parkmöbelgrupperna eller i Wave-sofforna för att pusta ut.

Ett perfekt rastställe där ni kan hämta ny energi för er fortsatta resa.

Balansbanan Träsket är populär bland de yngre barnen!

Jag är otroligt glad att jobba för ett över 120 år gammalt familjeföretag som brinner så otroligt mycket för rörelse! Att alla ska kunna röra på sig är en självklarhet för mig!

Projektsäljare

Johan Lindahl

Telefon: 070-772 51 20

E-mail: jol@tress.se

Lekplats till barnen

Lekplats till barnen

Lekplatsen erbjuder plattformslek, klättring, spel, balansgång och andra spännande utmaningar. Härligt för barnen att kunna rasta av sig lite och resten av resan blir förhoppningsvis lugn och behaglig.

Utegym till de vuxna

Utegym till de vuxna

Rastplatsen har ett litet utegym med en träningsställning för funktionella övningar med den egna kroppsvikten. Här är det skönt att kunna sträcka ut sig efter några timmar i bilen, medan barnen leker.

Sittplatser med utsikt

Sittplatser med utsikt

Rastplatsen har en fin pergola med många sittplatser och fin utsikt över Vättern. Här finns inbjudande parkmöbler där man kan slå sig ner och fika eller kanske äta en glass.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.