Lekplats Skola Kyrktåsjö 6 Case Image

Ort

Kyrktåsjö

Område

Skola

Byggår

2019

Den lilla byn som satsar på idrott och pulshöjande aktiviteter

I lilla Kyrktåsjö har den lokala klubben IFK Kyrktåsjö med stort engagemang skapat en fantastisk utemiljö på den befintliga skolgården. Här frodas rörelseglädjen på många olika sätt och bjuder in till många olika typer av lek och aktivitet.

Du hittar alltid nåt att hitta på beroende på vad du vill göra just idag, på denna rast eller på helgen tillsammans med familjen. Vill du spela fotboll kan du knalla över till fotbollsplanen strax intill som fått ny läktare, nya fotbollsmål och nya avbytarbås.

Lekplats Skola Kyrktåsjö 2 Case Image
Lekplats Skola Kyrktåsjö 3 Case Image
Lekplats Skola Kyrktåsjö 1 Case Image
Lekplats Skola Kyrktåsjö 13 Case Image
Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Spontanidrott på nya multiarenan

Spontanidrott på nya multiarenan

Multiarenan är utrustad med minimål, baskettoppar och stora arenamål. Här kan barnen i byn spela fotboll, basket, landhockey eller innebandy. Arenan har fått fint konstgräs och används flitigt både i skolidrotten och på fritiden.

Parkour, balans och klättring

Parkour, balans och klättring

På skolgården finns nu fina möjligheter att klättra på coola TressBould och Aztekloopen, utöva parkour i Monkey Rails och på klätterväggarna samt testa balansen på stolphopp och gummiklot. Perfekt att leka Inte-röra-mark!

Gungor och lekställning

Gungor och lekställning

Här finns även flera olika gungor att välja på. Lekställningen Nyckelpigan II lockar både små och stora barn att utmana sig själva i klättring och att åka nerför rutschkanan.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.