Skolgård Guldsmedshyttan7 Case Image

Ort

Guldsmedshyttan

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2018

Totalrenoverad skolgård för maxad utevistelse

Skolgård Guldsmedshyttan3 Case Image
Skolgård Guldsmedshyttan10 Case Image
Skolgård Guldsmedshyttan14 Case Image
Skolgård Guldsmedshyttan6 Case Image

"Vi plockade fram Tress Utemiljökatalog och valde ut några favoriter. Vi fick ihop en fin mix som passade bra in på de olika områdena på skolgården. Lekställningar i olika storlekar, gungor, en multiarena, en hinderbana och det praktiska grillhuset för härliga fikastunder. Både barnen och pedagogerna blev jättenöjda med sin nya utemiljö."

Kristoffer Johansson, fastighetsförvaltare

Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

 Totalrenovering av skolgård

Totalrenovering av skolgård

Totalrenoveringen av skolgården på Hagabackens skola resulterade i många härliga ytor för både barn och pedagoger. En uppskattad multiarena som kan nyttjas på gympalektionerna, hinderbanan och lekställningarna är populära både på rasterna och utanför skoltid.

Härlig utemiljö

Härlig utemiljö

Att kunna vara ute och röra på sig, kanske äta både lunch och mellis under tak, gör att barnen orkar med hela sin skoldag. Grillhuset är tillverkat av lärk och robiniaträ som smälter fint in i miljön.

Massor av aktivitet

Massor av aktivitet

Variationen på skolgården gör att alla kan hitta sina favoritplatser. Det viktigaste är att kunna vara ute och röra på sig bland alla nya möjligheter till sport, lek och aktiviteter utomhus.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.