Utegym Idrottsplats Sundsvall1 Case Image

Ort

Sundsvall

Produktkategori

Område

Idrottsplats

Byggår

2023

Himla fint utegym vid badhus & sporthall

Sundsvalls kommun satsar på invånarnas hälsa och välbefinnande med det nya tillgängliga utegymmet i centrala stan. Med närhet till flera skolor och vägg i vägg med Himlabadet och Sundsvalls Sporthall finns nu ett rejält utegym med justerbara träningsmaskiner och träningsstationer som passar de flesta.

Utegym Idrottsplats Sundsvall7 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall6 Case Image
Utegym Idrottsplats Sundsvall3 Case Image Stående
Utegym Idrottsplats Sundsvall4 Case Image
Jag är väldigt glad av att tillhöra Tress-familjen och att få lära mig nya saker hela tiden. Det bästa med mitt jobb är att jag får följa spännande projekt som ibland börjar med en tråkig grusplan och slutar med en fantastisk lekplats!

Projektsäljare

Jesper Brinley

Telefon: 070-762 57 03

E-mail: jbr@tress.se

Outnyttjad grönyta

Outnyttjad grönyta

Från outnyttjad grönyta till komplett utegym med 18 olika träningsstationer. Ett otroligt uppsving på en sedan tidigare tom yta. Utegymmet ligger så centralt att det är många som passerar och enkelt kan hoppa in och köra ett pass när andan faller på.

Kombinera bad & träning

Kombinera bad & träning

Löser du inträde till badet kan du kombinera att bada i utomhuspoolen med att köra ett träningspass på Sundsvalls största utegym. Utegymmet har en ingång direkt från badet och en ingång ute från parkeringen. Här behövs inget medlemskap och utegymmet är alltid öppet.

Tillgänglighetsanpassat

Tillgänglighetsanpassat

Utrustningen är en bra blandning av Street Barbells träningsmaskiner med justerbara vikter och träningsstationer, där många är tillgänglighetsanpassade för rullstolsburna. Underlaget är platsgjuten gummi vilket även det gör att tillgängligheten ökar, till skillnad mot lösa underlag. Med loungebänkar från Mobilis Design är utegymmet komplett med platser att vila på eller ställa ifrån sig väskan.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.