Aktivitetsområde Skole Askøy23

Ort

Askøy, Norge

Område

Skola

Byggår

2023

Spännande och aktiv lekplats på skolgården i Askøy

Haugland grundskola på Askøy hade en stor skolgård som behövde uppgraderas för att inspirera barnen att leka utomhus. I gott samarbete med FAU har Tress skapat en aktiv och inkluderande skolgård som bidrar till trivsel och utveckling, med plats för alla.

På skolområdet finns idag bland annat en multiarena med stora och små mål, basket, Boulder Rocks klättersten, bordtennis, musikbox, bänkbord och spelbord, parkourpark, balanskulor, balanslina, marktrampoliner sand- och vattenbord, rutschkanor, asfaltspel och mycket mer!

Både elever och lärare är väldigt nöjda med resultatet och området används flitigt från morgon till kväll.

Aktivitetsområde Skole Askøy02
Aktivitetsområde Skole Askøy22
Aktivitetsområde Skole Askøy12
Aktivitetsområde Skole Askøy06
Något för alla smaker

Något för alla smaker

Haugland skola har nu utrustning och aktiviteter som är spännande för både första- och sjundeklassare. Här finns plats för alla!

 Färger, lek och lärande

Färger, lek och lärande

Skolans livliga uttryck i sprakande färger kan användas till både lärande och lek. Kanske hålls dagens gympalektion i multiarenan, på parkourställningen eller balansbanan?

Lek och samarbete

Lek och samarbete

En inbjudande skolgård ger eleverna inspiration att vara ute, samt att lära sig samarbeta och inkludera varandra genom aktivitet och lek.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.